سراتو؛ از کره تا ایران، نهضت ادامه دارد

  «قدرتی برای خلق شگفتی» این شعاری است که شرکت کره‌ای کیاموتورز برای خود انتخاب کرده و طبق نظر کارشناسان خودرو، شعار به‌جایی بود.  

دوشنبه، ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۱:۱۳ |

کیا در عرض چند سال نشان داد شگفتی و خلق آن یعنی چه. اطلس موتور شرکتی بود که پای خودروهای کیا را به ایران باز کرد و طعم داشتن انواع مختلف خودروهای این شرکت کره‌ای را زیر زبان خیلی‌ها آورد. بازار خودروی ایران با تزریق کیا سراتو تا کیا ریو، جانی دوباره گرفت و خرید کیا صفر توسط اطلس خودرو، رویایی بود که به واقعیت پیوست. اما برای خرید آن دیگر نیازی نیست دست به دامان نمایندگی کیا در کشور شد، بلکه می‌توان با مراجعه به سایت دیوار مدل‌های صفر، در حد نو و دست دوم انواع خودروهای این شرکت کره‌ای را جست‌و‌جو کرد. به علاوه اینکه سایپا کار را برای خیلی‌ها راحت‌تر کرد؛ چگونه؟

مونتاژ کیا سراتو از کجا شروع شد؟
داستان مونتاژ یکی از انواع خودروهای شرکت کیا در ایران، به بعد از لغو تحریم‌ها و انعقاد قرارداد مستقیم کره و ایران برمی‌گردد. اگر بدانید شرکتی که در گفت‌و‌گو با ارشدان کیا قدم‌های ابتدایی را جهت مونتاژ برداشت، سایپا بود، تعجب نخواهید کرد؛ زیرا این شرکت در زمینه مونتاژ خودروهای خارجی سابقه طولانی دارد. نمونه آن هم پرایدی است که دیگر همه آن را با سایپا می‌شناسند. در قرارداد منعقد شده بین کیا و سایپا، تصریح شد که کیا قطعات خود را در اختیار سایپا می‌گذارد و این شرکت مونتاژ خودروهای کره‌ای را آغاز می‌کند. اینکه چرا سایپا سراتو را جهت اولین خودروی مونتاژی بعد از لغو تحریم‌ها برگزید، خیلی مشخص نیست اما در حال حاضر اگر به دنبال خرید کیا صفر در مدل سراتو باشید، با دو نوع مختلف مواجه خواهید شد: کیا سراتو ساخت کره و کیا سراتو ساخت ایران. سراتو در سه نسل به بازار عرضه می‌شود که سایپا دست روی مونتاژ نسل دوم آن گذاشت. البته قبل از تحریم‌ها، کیا با سایپا همکاری‌های جسته گریخته‌ای هم داشت، مانند مونتاژ انواع ریو.

فرق سراتوی ایرانی و کره‌ای در چیست؟
سراتو از سال ۲۰۰۳ به بازار خرید و فروش خودرو پایش باز شد و همانطور که گفته شد  سایپا بر آن شد نسل دوم آن را مونتاژ کند. سراتوی تولید سایپا در دو مدل اتومات و دنده‌ای با موتور ۱۶۰۰ و ۲۰۰۰ به صحنه آمد. این خودرو بعد از دوران مونتاژ از ذره‌ بین منتقدان مصون نماند و عده‌ای کابین آن را بی کیفیت دانستند. البته این تنها انتقاد به سراتوی ایرانی نبود، حذف آپشن‌های ضروری مانند سانروف، ایربگ‌های جانبی، سنسور دنده عقب و ضعف رنگ تنها چند مورد از این نظرات منفی به حساب می‌آید. با این حال، سراتوی مونتاژی با شتاب بیشتر، موتوری قوی‌تر و وزنی کمتر از سراتوی کره‌ای حرف‌‌های جدیدی برای گفتن داشت. به علاوه اینکه اگر به دنبال سراتوی کره‌ای باشید، اخرین مدل آن در بازار برای سال ۲۰۱۵ است در حالی که آخرین مدل سراتوی ایرانی برای اردیبهشت همین امسال است.

در سایت دیوار هر دو مدل سراتو به فروش می‌رسد، هم مدل مونتاژی و هم مدل کره‌ای. البته به نظر می‌رسد کیای وارداتی از سراتوی ساخت سایپا گران‌تر باشد. به عنوان مثال در سایت دیوار خرید کیا صفر در مدل سراتوی تولید سایپا در یک آگهی، به قیمت ۱۲۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد و این در حالی است که یک سراتوی وارداتی مدل سال ۲۰۱۵ با ۸۸ هزار کارکرد در این سایت ۱۶۰ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.


سراتو؛ از کره تا ایران، نهضت ادامه دارد
یادداشت

کد محتوا: ۱۷۴۷۰

ارسال: دوشنبه، ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۱:۱۳

به روز شده: دوشنبه، ۲۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۳:۰۶

کلید واژه‌‌ها: کیا، کیا سراتو، کیاموتورز، اطلس موتور، کیا ریو، سایپا، سراتوی تولید سایپا، سراتوی کره ای، فرق سراتوی ایرانی و کره ای

نوع: یادداشت

فرستنده: دبیر سرویس محتوا

منبع: سایت چرخان

بازدید: ۱۲۶۷

زبان: پارسی

(۳ مورد )
در حال حاضر امکان ثبت نظر برای شما وجود ندارد، برای افزودن نظرتان، باید ابتدا به سایت وارد شده‌‌ باشید. برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید. چنانچه هنوز عضو سایت نشده‌‌اید، اینجا کلیک کنید. (ثبت نام در سایت تنها ۱ دقیقه طول می‌‌کشد!)

نظری وارد نشده است، شما اولین باشید ...

کاردو، به عنوان یکی از بزرگترین فضای آنلاین تبادل و معامله خودرو، در حال حاضر به صدها مشتری در حال ارائه خدمات است. در این نسخه از وب‌سایت کاردو سعی شده است با بهره‌گیری از آخرین متدهای توسعه و برنامه‌نویسی امکان استفاده کاربران از سایت در دستگاه‌های هوشمند (موبایل، تبلت) به صورت ویژه‌ای فراهم می‌سازد و طراحی سایت به گونه‌ای است که لایه‌بندی سایت بر اساس دستگاه شما تطبیق می‌یابد.

این سایت ماحصل، تلاش‌های چندساله کارشناسان خبره در ۲ حوزه صنعت خودرو و IT بوده است و سعی شده است بنا به نیاز کاربر ایرانی و بر اساس شیوه فعالیت جاری کشور سریعترین و بهترین انتخاب‌ها فراهم باشد.

«کاردو» واژه‌ی اصیل پارسی است و به معنای توانمندی و پشتکار است، همچنین نگارش انگلیسی آن (CarDo) به معنای فعالیت مرتبط با خودرو می‌باشد. «کاردو» تمام تلاش خود را انجام می‌دهد تا شایسته خدمت‌رسانی به شما باشد.

به دلیل حجم بالای آگهی‌های ثبت شده، امکان بررسی صحت و اصالت آن‌ها امکان‌ناپذیر است، پیش از هرگونه معامله از صحت و اصالت مدارک و خودرو مطمئن شوید، در صورت نیاز می‌توانید از کارشناسان بخش خدمات مشتریان ما جهت راهنمایی و باری‌رسانی استفاده کنید.

طبق ماده ۳ آیین نامه اجرایی ماده ۷ قانون حمایت از مصرف کنندگان مسئولیت تبلیغ خلاف واقع بر عهده سفارش دهنده و سازنده آگهی است.

© ۱۳۹۳-۱۴۰۳ :: کلیه حقوق برای سایت کاردو محفوظ است. استفاده از مطالب سایت فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع بلامانع است.